B.A.D.
B.A.D.

Karácsonyi kívánság listám

Szabad a gazda

Csináltam egy kis listát, hogy mit is szeretnék nagyon megkapni karácsonyra... Vagy esetleg utána. Nézd meg és hogy ha Te is úgy ítéled meg, akkor válasz belőlük.

Etetőszék

Szinte már ülök, szóval itt az ideje, hogy egy jó nagy, masszív etetőszéken hamizzak :).
Megnézem

Autós ülés

Lassan már kinövöm a baba hordozót is, így hát... csak szerényen :)
Megnézem

Pelenkázó táska

Anya még mindig a retiküljében hordja a cuccaimat, ez így tarthatatlan. Én is már igazi nőcike vagyok, kijár nekem is egy saját táska.
Megnézem

Cumisüveg

A pocakom is egyre nagyobb befogadó képességgel rendelkezik és már a 260 ml-es üveg is kicsi számomra, ezért szeretnék egy 330 ml-eset.
Megnézem

Mula

Játék. És? Mégis csak karácsonyi ajándék lesz, nem? Akkor meg? :P
Megnézem

SMÅKRYP

Az ülve pancsizás is hamarosan napirendre kerül és még nincs igazi vizes cseberből-vederbe játékom. Ez pedig még egy hajót is tartalmaz, amit nagyon szeretek, mert ha elúszik, akkor csapkodom utána a vizet :D.
Megnézem

KLADDIG

Anya reflexei már sajnos nem a régiek, így nem nagyon tud etetés közben lépést tartani az én mozgás igényemmel. Emiatt egy ilyen is szükségessé vált.
Megnézem

Pelenka

A mindig tökéletes ajándék ;) . DM-es sajátmárkás (BabyLove), négyes méretű (7-18 kg), rózsaszín pelenkát hordok. Ezt most nagyon szeretem.
Megnézem
Befoglalom

Ha befoglalod, akkor kapsz róla egy emlékeztető levelet Te is, Apa pedig inaktívvá fogja itt tenni, hogy más már ne tudjon befoglalni! Nagyon szépen köszi!